Pumpkin spice latte

Green obsession

green-living

1. Sofa fra Sinnerup her 2. Posters fra Kristina Krogh og Vee Speers, 3. Puder fra Skriver Collection og Cellbes, 4. Sengetøj fra Georg Jensen her, 5. Stol fra Gubi her, 6. Opbevaringskrukke fra House Doctor her, 7. Kop fra Kähler her, 8. Glas fra Bitz her, 9. Vinglas fra House Doctor her, 10. Kop fra Kähler her, 11. Salt og peber sæt fra Menu her, 12. Granitplade fra Louise Roe her, 13. Viskestykker fra Georg Jensen og Au Maison, 14. Tandbørstekrus og sæbedispenser fra Venezia, 15. Duftlys fra Skandinavisk her.

Hver gang jeg har ferie og får chancen og tiden til at se på hjemmets tilstand, får jeg altid en uhyrlig trang til at skifte ud, rykke om og gøre ved (gid man havde den samme trang til at gøre rent og sætte i orden). Nå, men i den her omgang har jeg altså kastet min kærlighed på alt der er grønt. Jeg fik overtalt kæresten til en grøn sofa, grønne puder, grønt køkkengrej, grønne pyntenips og et væld af planter, men det er som om, at det bare aldrig helt er nok. Alt i grønt og træ – send det bare i min retning.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pumpkin spice latte