Green obsession

Den perfekte faux fur

munthe-simonsen

Jeg går ikke med pels mere. Jeg har gjort – meget endda, jeg har også blogget om det. Men jeg er blevet ældre og jeg har lært nye ting. Jeg har lært at nogle ting er nødvendige, andre ting er blot luksus. Og at der findes en masse pænt imiteret læder og smukke faux furs. Derfor er jeg i fuld gang med at sælge ud af gamle tasker og pelse, og det føles rigtig fint at bytte det hele ud med én rigtig pæn og vellavet faux fur. For modeindustrien er heldigvis også blevet klogere, og rigtig mange store modehuse laver nogle super fine “falske” pelsjakker. Man kan diskutere, hvorfor man overhovedet har lyst til at imitere og bevare looket, hvis man synes, det er forkert. Personligt synes jeg, at det varme, fluffy look er rigtig pænt og feminint til vinteren. Pels er – eller var – en modeklassiker, og selve pelsene og det de symboliserer fortjener måske langsomt at forsvinde på diverse vintage-markeder – dog ikke ens betydende med, at man ikke kan bevare looket i en opdateret udgave.

Så da jeg var et smut i Munthe butikken den anden dag, måtte den her pæne jakke altså med hjem (det skal lige siges, at der gik et øjeblik, før jeg opdagede, at det var en faux fur). Den er utrolig blød og så kan jeg godt li’ alle de forskellige farver, som gør den mere spændende og iøjenfangende.

Vil du selv på jagt efter en faux fur til vinteren, finder du en liste over pelsfrie brands i Danmark her.

beautiful-fake-fur

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Anna.
  Så fin du er med jakken. Jeg overvejer meget selvsamme, hvordan er den i str. ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annawurtz

   Den er ret stor i størrelsen, synes jeg :-)

   Jeg tænkte oprindeligt, at jeg skulle have en oversized, men endte faktisk i en str. 36. Jeg prøvede også en 34, som sad helt fint. Så gå ikke for meget op, med mindre du vil have plads til to-tre striktrøjer under.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green obsession