Vind entrébilletter til Retroguld i weekenden

050417

marine-blaa img_5536 2

Dagens look, helt baggårds-blogger-casual. Jakke fra Tiger of Sweden, kjole fra H&M, bukser fra Monki, sko fra H&M, taske fra The Bridge, ur fra Daniel Wellington. 
Et sjældent, men hyggeligt indslag til modeblog-kategorien. Min yndlings tendens for tiden går på at kombinere bukser, ankellange kjoler og støvler. Det kan varieres i det uendelige og giver et både casual og sofistikeret look. Her på vej til vintage-tøjmarkedet “Hello Vintage”, som afholdes på Godsbanen i Aarhus de næste par dage. I kan læse mere om det i mit forrige indlæg eller kigge forbi min insta-story (@annawurtz) og få et kig på nogle af de mange fine sommerkjoler, de har hængende der nede.
Og et andet lille tip; går du og lurer på et Daniel Wellington ur – måske ligesom det jeg har på her (som jeg lige skal huske at sige, er modtaget i gave) – kan du lige nu få 15% rabat på dit køb ved at bruge koden ANNAWURTZ, når du bestiller.

Det var vist det hele for nu – sov godt der ude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind entrébilletter til Retroguld i weekenden