Vinder af Retroguld konkurrence

Min hudplejerutine

Uden navn 3

I starten af sommeren blev jeg inviteret til Dronning Dorothreas Badstue i Kolding til en aften med en masse wellness, samt en præsentation af en ny serie af produkter fra mærket Miqura Care. Jeg er altid glad for at blive præsenteret for nye produkter og jeg har modtaget min andel igennem seks år med blogging – dog vil jeg sjældent skrive om dem, med mindre jeg faktisk bruger dem fortsat og mærker at de gør en forskel for min hud.
Af samme grund har jeg ikke blogget særlig meget om hudpleje i de seneste år – mest af alt fordi jeg ikke er stødt på nogle produkter, som har gjort mere eller mindre end dem jeg brugte i forvejen.
Miqura Care kom alligevel med hjem på prøve, og efter snart tre måneder med de silkebaserede produkter er min hud mere eller mindre fejlfri, og jeg er begejstret!

Miqura Silk Collection er produkter baseret på silke, som er blevet brugt i hudpleje i Asien igennem flere århundrede – silke indeholder åbenbart nogle proteiner, som kan noget særligt i forhold til at fugte og reparere huden i dybden – ny viden for mit vedkommende, så det skulle da afprøves.
Serien byder på en række forskellige produkter – ansigtsmasker, øjenmasker, rense-silkerondeller, peeling tips, m.m. – og noget gør selvfølgelig større indtryk end andet. Jeg har derfor nogle ting, som jeg har indraget i min faste hudpleje rutine, og andre ting jeg kun bruger ind i mellem, samtidig med at jeg selvfølgelig supplerer med andre produkter fra andre mærker – for mig handler det om at bruge de ting der virker, kombineret. Min hudpleje rutine inderholder følgende trin:

1. Konjac Sponge fra The Konjac Sponge Company. Svamp lavet af en asiatisk kartoffelplante (man finder åbenbart alle de gode sager derovre). Tilføres vand og bliver derefter helt blød og perfekt til at rense ansigtet, når man går i bad eller hver aften inden sengetid. Den efterlader huden helt ren og blød, og jeg er afhængig. De forskelligt farvede svampe tilfører huden forskellige vitaminer og mineraler efter behov. Kan købes på apoteket.

2. Peel Me Facial Tips fra Miqura Care hver aften inden sengetid. Helt klart en favorit jeg aldrig kommer til at slippe! Hæld kogende vand over en silke cocoon, tag den på fingerspidsen og drik en kop te på sofaen, imens du skånsomt peeler ansigtet. Giver helt fin og ensartet hud – nærmest som om den udvisker porer, urenheder og rynker. Samtidig er de perfekte til at blødgøre tørre læber – og så er det lidt sjovt, at det ligner en ostereje. Kan købes i Magasin.

3. Rebuild Me Intensive Essence fra Miqura Care. Et serum lavet af 95% silkeprotein, som genopbygger og reparerer huden mere intensivt end en almindelig dagcreme, samtidig med at den øger kollagenproduktionen i huden. Et halvt pump varmes op mellem hænderne og masseres efter peelingen let ind i ansigtet. Giver en skøn glød og blødhed morgenen efter. Kan købes i Magasin.

4. Vital Facial Cream fra Nuori. Selvom jeg tit får fortalt, at man bør holde sig til den samme serie af produkter, skal der alligevel meget til, før jeg skifter min faste ansigtcreme ud. Faktisk bruger jeg både rense-skum og ansigtcreme fra Nuori. En tidlig anti-age serie med antioxidanter der fugter og giver næring. Jeg bruger den ovenpå serummet fra Miqura Care og sammen efterlader de huden smidig og gennemfugtet efter en nattesøvn. Kan købes i Naturskøn.

5. Refresh Me Eye Slice fra Miqura Care bruger jeg de dage, hvor huden omkring øjnene trænger til ekstra kærlighed – for eksempel efter uge med for lidt søvn eller en weekend med for meget fest. Silkemaskerne blødgøres i varmt vand i 5 minutter, placeres under øjnene og får lov til at virke i 10 min. Maskerne kan efterfølgende tørres og bruges igen. Virker særligt godt hvis man har lidt hævede eller trætte øjne, som trænger til at genvinde sit fugtniveau. Kan købes i Magasin.

6. Repair Me Hot ‘N’ Cold Mask fra Miqura Care. På samme måde som silkemaskerne til øjnene, bruger jeg denne maske, når huden er tør og øm og trænger til fugt. Masken blødgøres først i varmt vand og placeres på ansigtet i 5 minutter. Efterfølgende skyldes den op i koldt vand og placeres igen på ansigtet i nogle minutter. Masken tørres, så den kan bruges igen. Skiftet mellem varmt og koldt får huden til at føles frisk og fornyet. Kan købes i Magasin.

De søde damer fra Miqura Care fik på en meget pæn måde sagt, at min hud måske godt kunne trænge til lidt ekstra pleje, særligt i de områder med begyndende fine linjer (kosmetolog-sprog for rynker). De gav os en dejlig behandling med hele Miqura Care Silk Beauty Collection og allerede på vej hjem i bilen sad vi fire piger fuldt ud begejstrede over, hvor bløde og glatte vores ansigter føltes.

Jeg har døjet en del med uren hud i form af rosacea og acne. Jeg gik derfor til produkterne, som jeg har gjort mange gange før, med et ønske om, at jeg denne gang kunne blive hjulpet til en hud, jeg trives bedre med.
Det føles alletiders her tre måneder efter – jeg er endda begyndt at få komplimenter for min hud af venner og veninder og tænker, at det må hænge sammen med en god rutine og gode produkter.

 

IMG_1947

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Retroguld konkurrence