Retroguld 11. og 12. juni

My Sisters // Núnoo Anna taske

IMG_1508IMG_1537

IMG_1469IMG_1571

Et lille kig på min seneste tilføjelse til garderoben – og min nye taskefavorit. Forleden aften blev brugt i selskab med de to søde designere bag mærket My Sisters, Naja og Pia – som naturligvis er søstre – for at se på og høre om deres fine Núnoo tasker.
Tanken bag brandet er, at alle piger skal have råd til en lækker taske i gode materialer og lækkert design – I kan se det fine udvalg her. Jeg er ret vild med det simple design og det enormt bløde læder de bruger til at lave taskerne af – og så har jeg haft min ‘Anna’ crossover mig med rundt lige siden, fordi den passer til næsten alt.

Her til aften har jeg været til ‘Bloggerakademi’ med Maybeline til en snak om tendenser, blogging, tekstproduktion, bloggeridentitet og mange andre spændende ting – jeg er lidt skræmt, fordi jeg har lyst til at lave nogle markante ændringer på bloggen, men samtidig også enormt motiveret for at få skrevet og udgivet en masse. Lad os se hvad det bliver til.

Jeg kigger ind i morgen med en lækker konkurrence – sov dejligt alle sammen.

2 kommentarer

 • Simone

  Læder? Er du da gået væk fra veganismen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annawurtz

   Jeg spiser plantebaseret kost og har snart gjort det i et år – jeg er dog ikke noget til at veganisere min garderobe eller min make-up pung. Det bliver små skridt ad gangen :-) Derfor bruger jeg helst heller ikke ordet veganer, men foretrækker at sige at jeg spiser vegansk.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retroguld 11. og 12. juni