& Other Stories / New in

Beauty festival x Minimum Concept Store

IMG_1139IMG_1153IMG_1157IMG_1148IMG_1143

I fredags var jeg forbi Minimum Concept Store i Aarhus til en introduktion af deres nyeste serier af skønhedsprodukter. Butikken var som altid et besøg værd, lige nu på grund af det øgede fokus på en masse lækre kvalitetscremer, -serummer og -lotions, bl.a. fra Nuori, Meraki, L:A Bruket og flere mærker med fokus på naturlige ingredienser og mindre kemi – alt sammen med en masse fint tøj og lækre, anderledes livsstilprodukter under samme tag.
Øvrigt fik vi også smuk og farverig aftensmad fra Karma Sushi – alt i alt en hyggelig start på weekenden med søde piger.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

& Other Stories / New in