Isola d'Elba

Schönes Wien

 photo 1_zps1ib86h1z.jpg
 photo 2_zpspmc8gq3u.jpg
 photo 3_zpstxb6vmug.jpg
 photo 4_zps13nrjheq.jpg
 photo 5_zpst1rdew3k.jpg
 photo 9_zpsgt2ljrak.png
 photo 6_zpsiqlw8uqy.jpg
 photo 7_zps4zftdjc6.jpg
 photo 8_zpseflcgrlk.jpg
 photo 13_zpsetssstno.png
 photo 10_zpsvfzfjg0a.jpg
 photo 12_zpsmfxp18u0.png
 photo 11_zpskvacj9x3.jpg

Sidste feriebilleder i denne omgang. Som afslutning på turen, gjorde vi stop forbi smukke Wien, hvor et besøg varmt kan anbefales hvis man er til storbystemning, æstetik, historie og skønhed.
Min bror beskrev det meget godt – hver gang man går rundt om et hjørne, eksploderer ens hoved af de overvældende indtryk og detaljer – arkitekturen og udsmykningen i Wien er på alle måder overdådig, helt ned til den mindste detalje.
Vi havde kun to dage i byen, men nåede alligevel at opleve mange af de ting vi havde sat os for; blandt andet Den Spanske Rideskole (som jeg har drømt om at se lige siden jeg var en lille heste-pige, yay), Schönbruun Slottet, musikkoncerter, de smukke parker og små fine gader.
En by lige efter mit hjerte, som jeg bliver nødt til at tage tilbage til, så jeg kan få det hele med.

I morgen kigger jeg ind med et indlæg af en mere seriøs karakter – jeg håber, at I vil følge med og tage god imod det ♥

4 kommentarer

 • Trine

  Hej Anna! Tak for en god blog. Jeg kommenterer lige et gammelt indlæg. Jeg har en enkelt dag i Wien om et par uger og overvejer at bruge den på at se den spanske rideskole. Er det “nok” med en rundvisning eller er et heste-show et must i din optik?
  Hilsen Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annawurtz

   Hej Trine :-)
   Jeg var ikke på rundvisning, men så kun hesteshowet. Jeg synes, som hestepige, at det var alletiders at se hestene lave kunster. Tænker at rundturen “bare” viser dem i staldene?
   Rigtig god tur! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Christensen

  Schönbruun er så smukt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isola d'Elba