Pandora julekonkurrence / Vinder

Julegaveønsker

 photo 1_zpse2e7e55b.png

 

1. Rensdyrskind, 2. Marmorskærebræt fra Madam Stoltz, 3. Loafers fra H&M, 4. Miss Dior Chérie parfume, 5. Musselmalet Royalcopenhagen, 6. ORA ur fra Kähler, 7. Bøgerne “Syv gode vaner” af Stephen Covey og “På kanten af evigheden” af Ken Follett, 8. Sengesæt fra Ellos, 9. Træningstrøje fra Nike, 10. Mezzo shorts fra Nike 

Julen er lige om hjørnet, så her kommer lige et sidste lille smugkig på, hvad man kunne ønske sig under træet i år. Når jeg kigger tilbage på mine ønskelister på bloggen igennem årene, er der med sikkerhed altid en række ting der sniger sig med – træningstøj, Royal Copenhagen (trendslave åbenbart) og min parfume. Det kan bruges hvert eneste år!

Jeg tæller ned – nu siger jeg det bare; fuck jeg glæder mig til ferie. Sådan virkelig.
Jeg glæder mig helt præcist til kl. 14.10 på fredag, hvor eleverne sendes hjem og hvor kollegerne og jeg hopper i hallen til et slag badminton og en masse øl. Frihed i sigte – lige straks sker det.

Kan I sove godt der ude ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandora julekonkurrence / Vinder