Interiør på budget

Flea market i Aarhus nu på lørdag

 photo IMG_6983_zpsddd6580f.jpg photo IMG_6995_zps9c519546.jpg

Hallo, hallo, er I her? Jeg titter stille frem efter en meget stille periode her på bloggen. Mit arbejde fylder meget lige nu, og selvom man har fri, når man kommer hjem, bliver der kun energi til træning og en smule socialisering. Resten af tiden går med at sove – sådan virkelig, 10-12 timer i døgnet – er der nogen der har nogle gode tips til lidt ekstra energi til en lidt udkørt type? Jeg er vitterligt glad for, at jeg trives i mit job, ellers havde der været minus på overskudskontoen.

Jeg kigger alligevel lige ind for at invitere jer en tur ned i Aarhus midtby for at sige hej til Olivia og mig nu på lørdag. Vi sælger nemlig ud af vores garderobe til Flea Market på Bispetorv (foran Domkirken) fra kl. 10.00 til kl. 15.30. Vi kan findes ved stand nr. 906 og 907.

Jeg døjer med et alvorligt tilfælde af pladsmangel i skabe og skuffer, så jeg sælger bunkevis af tøj, sko og tasker, nyt og gammelt, til næsten ingen penge – det hele skal væk.
Kig forbi til en snak, en prutten om prisen og en lille hyggesnak over en take-away kaffe – vi er rigtig søde og lette at handle med. Jeg kigger ind i igen i morgen.
God aften ♥

6 kommentarer

 • Nooo, hvor er det dumt! Har netop været inde i byen i dag, men jeg har totalt misset FLEA market. Håber du fik solgt noget, jeg ærgrer mig godt nok nu, øv altså!!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hej Anna!
  Jeg har ikke lige mulighed for at tage til Aarhus i weekenden, men er der nogen som helst chance for, at jeg på anden måde kan købe den hvide trøje yderst til højre på det øverste billede?
  God weekend og loppemarked lørdag.
  – Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sikke da en skam at jeg ikke er i Aarhus på lørdag. Er helt vild med den grønne sag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg kender godt dit problem med at sove for meget. Har i en længere periode været inde i sådan en rytme, hvilket ikke er sundt. Det var så slemt, at jeg måtte skippe nogle morgen timer fra studiet, selvom jeg gik i seng kl. 22.00 om aftenen. MEEEEN, MEEEN, MEEEN, jeg fik et hammer godt råd. Ekstra jern!. Men det skal være en bestemt slags jern vitamin. Den hedder JERN C, (grøn etiket, lille pilleglas) der er 100 mg. jern/ 60 mg. vitamin c, kan fås i håndkøb på apoteket. Virkelig godt!… Nu føler jeg at jeg kan klare det hele i hverdagen. Jeg sover ikke middagslur mere, og når ALT jeg skal. Ved godt det lyder for godt til at være sandt, men altså det er altså den effekt de har haft på mig :)
  Håber rådet kan benyttes :) God weekend når du når så langt! :)

  KH Annika, Odense C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dianna

  Hej Anna.
  Du skulle vel ikke sælge din Anne Sofie Madsen kjole? Jeg bor i Aalborg så kommer ikke sådan forbi Aarhus.
  Tak for en dejlig blog. Og fedt at høre at du er glad for lærejobbet, er selv i faget, og mange andre er pt rigtig negative, så dejligt med en positiv sjæl ;-)
  Kh Dianna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Nielsen

  Hej Anna :)

  Hvis du har en masse tøj du gerne vil have solgt kunne dette Second Hand Main Event 2014 søndag d 16/11 i turbinehallen måske have din interesse :

  https://www.facebook.com/events/342916069210355/

  Du kan med fordel skrive til deres email da jeg ved der er nogle fordele ved at deltage som blogger ( bare et tip)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interiør på budget