Brownie proteinshake

Interior wanties

 photo 1_zpsbbf2f484.png

1. Stigetrappe fra Ellos Home HER, 2. sengetøj fra Ellos home HER, 3. Pendel .diamantlampe fra Ellos Home HER, 4. Pyntepude fra Ferm Living HER, 5. Lysestage fra Ferm Living HER, 6. Fad fra Hay HER, 7. Dekorativ træfugl fra Architectmade HER, 8. Mohair plaid fra Klippan HER, 9. Botanica vase fra Kähler HER, 10. Wood lampe fra Muuto HER, 11. Opbevaring fra Hay HER, 12. Væghylde fra Ellos Home HER  

Mit indretningsprojekt her hjemme er sat på en mindre pause – mest fordi jeg går og venter på nogle møbler, som stadig er i produktion. Det sætter dog ikke en stopper for min evindelige trang til at kigge på ting og sager indenfor bolig og interior. I virkeligheden kunne jeg allerhelst tænke mig, at købe en ekstra lejlighed, så jeg kunne få lov til at indrette en masse ekstra rum, i flere forskellige stilarter. Man ender jo med at løbe tør for plads, men der er stadig så mange fine ting der ude – her er mine favoritter lige nu.

 

8 kommentarer

 • sikke nogen alt for lækre sager! :)
  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg som troede det var noget indviklet origami! haha.
  Tusind tak for svar – det lyder da som om det er til at overkomme at komme igang med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lampen ved nr. 3 er noget så fin :) Og ja, kan godt følge dig i pladsproblemerne, ville også elske at have nogle ekstra rum til alle mine boligting :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annawurtz

  Christine: Ja, jeg er virkelig fan er Ellos’ priser – så kan man lidt lettere hoppe med på tendenserne :)

  Krea-kone: Jeg har ikke planer om at lave en lignende lige foreløbigt – men den er virkelig simpel. Det er egentlig bare et par stykker karton, med patchwork-stof limet på siderne i forskellige mønstre. Vingerne på fuglene er sat på for sig selv – det er egentlig bare et hygge-klippe-klistre arbejde :)

  Camilla: Godt du nævner det – jeg har også haft lidt besvær med dem. De virker dog, hvis du går ind via smart phone eller tablet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, de kasser fra Hay er så smukke! De er også på min ønskeliste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så fine ting! Dine links virker desværre ikke :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna!
  Jeg tænkte på, om du måske kan lave en DIY på den flotte babyuro med fugler du lavede til din veninde?
  Den var så fin og jeg leder efter hyggelige små projekter og ideer til babyuroer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, det sengetøj fra Ellos har jeg også kastet min kærlighed over. Det er SÅ fint og virkelig billigt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie proteinshake