Middag i Aarhus med Earlybird.dk

Mors dags gave med Mademyday.dk

 photo IMG_5315JPG_effected_zps77d83490.png photo 1png_effected_zps06007a15.png

Endnu en god madoplevelse i Aarhus, som jeg lige må dele med jer – svært at mærke, at jeg har sommerferie, hva? Jeg tænker, at jeg nok ikke er den eneste der er hoppet med på, at mor skal have en mors dags gave på mors dag. Selv om at det er et amerikansk koncept, synes jeg stadig, at det er fint at sætte en ekstra dag af til at fejre vores mødres awesomeness.
Samtidig er jeg typen, der oftest er ude i sidste øjeblik, og her var jeg heldig at have en oplevelse hos mademyday.dk til gode. Konceptet går ud på, at man sender gaver i form af oplevelser til hinanden via smartphone eller tablet, nemt og hurtigt, næsten som en sms. Det kan være alt fra en kop kaffe til en yogatime til en koncertoplevelse i enten København eller Aarhus – der er altså både mulighed for at sende en gave til en bestemt anledning, eller hvis man bare gerne vil gøre dagen lidt bedre for en man holder af. Det blev til en omgang tapas og vin på Løves Bog- og vincafé i Aarhus, som vi endelig var ude og få indløst i sidste uge efter en hård omgang flytning.
Mad og vin var lækkert, og de var så søde at lave min tapastallerken om til en vegetarudgave – sød, sød servering! Bedst af alt var gaven oplagt til damen der har alt, og let at give og let at indløse – mor ser glad ud og det var det vigtigste! Har I andre gode erfaringer med koncepter som dette?

Sponsoreret indlæg, med udtryk for egne meninger :) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag i Aarhus med Earlybird.dk