Instalately

Naturlige negle / Lux Beauty Nails

 photo 1_zps6796e78d.png

Lidt om min seneste afhængighed. Eller, jeg har altid været glad for at få lavet mine negle, men nu er det altså gået hen og blevet en fast rutine, som hjælper til at holde et pænt og velplejet hverdagslook.
Jeg møder tidligt i hverdagene, og prioriterer derfor primært min morgentræning og et passende outfit – det er altså sjældent, at der bliver tid til at lægge en pæn make-up, eller sætte en pæn frisure. Egentlig synes jeg også, at man allerede er kommet et godt stykke mod et lækkert look, hvis man har tre ting i orden; velplejet hår, velplejet hud og velplejede negle. Jeg har derfor gjort plads i mit budget til et månedligt besøg hos min negletekniker hos Lux Beauty Nails på strøget i Århus (som jeg varmt kan anbefale, vitterligt).
Jeg går udelukkende efter et naturligt look, da det skal gå til mit job og min stil generelt. Jeg får derfor lagt naturnegle i gele i den længde jeg foretrækker, og får dem så genopfyldt hver 4. uge – og de holder! Hvis der er det mindste problem med dem, går jeg ned og får det ordnet, uden ekstra omkostninger – til kun 350,- om måneden.
Det bedste er, at geleen sagtens kan holde til, at man kommer neglelak ovenpå, hvis man gerne vil have et mere farverigt look, i weekenden fx. Samtidig beskytter neglene også mine egne negle, så de ikke knækker eller flækker, uden at gøre yderligere skade. Det er perfekt! I kan læse mere her. 

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately