Interior Inspiration

Sødt men sundt #7

 photo IMG_4444_zpsdc6b8e78.jpg

Jeg kunne ikke sove i nat, så jeg endte med at tulre rundt i køkkenet og eksperimentere med nye desserter. Resultatet blev blandt andet de her lækre “bananis” med chokoladeovertræk, mandeldrys, hampfrø og grofthakkede gojibær. Kan I huske, at man kunne købe frosne bananer i skolekantinen, da vi var små? (nej, okay, men det kunne man altså på vores – lige ved siden af lakridsrødderne og de frosne juicebrikker)
Tanken var meget lige til, så nu er der godter i fryseren, til de aftener, hvor den søde sult melder sig. Du skal bruge:

2 bananer
100 g. 86% chokolade
1 tsk. hakkede mandler
1 tsk. grofthakkede gojibær
1 tsk. hampfrø

Skær bananerne i halve, skær et lille stykke af i hver ende og kom dem på pind. Smelt den mørke chokolade og fordel den med en ske ud over 3/4 af bananen. Drys enten mandler, gojibær, hampfrø eller noget helt fjerde over chokoladen, og læg bananerne på et stykke bagepapir. Læg dem direkte i fryseren, og så har du efter en times tid, en skøn snack, der smager syndigt, men faktisk giver kroppen noget næring at arbejde med. Velbekomme!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Inspiration