Nike Air Max 1 / New in

M2 Beuté / Eyelash Activating Serum

 photo 2_zps1e7118ac.png

Hej vidunderprodukt! Der er intet der syner yndigt som lange dådyrøjenvipper – en detalje naturen desværre ikke har udstyret mig med fra start – alligevel hopper jeg i med begge fødder, når en veninde bilder mig ind, at der er udviklet et serum der faktisk kan få vipperne til at gro markant. Der findes lignende produkter, men jeg har altid tænkt at det nok var snyd!
Jeg fik den korte historie af min veninde – noget med en kvindelig læge i Tyskland, der arbejdede med behandling af patienter med grå stær. Flere af patienterne begyndte at få længere øjenvipper på grund af medicinen, og man har så efterfølgende trukket de aktive ingredienser ud, for at lave et serum der skulle gøre vipperne fyldigere, længere, stærkere og sundere.
Serummet skal bruges hver aften, også gerne om morgenen, i 8 uger. For første gang har jeg faktisk husket at tage et “før-billede” og resultatet efter 8 ugers brug ses nedenfor. Jeg kan mærke en tydelig forskel – jeg har primært fået flere, fyldigere vipper og så er det blevet langt, langt sjovere at lægge mascara. M2 Beuté er et dyrt produkt, men hvis det kan hjælpe en med at gro flere, permanent længere vipper, kan det være det værd!

 photo 3_zps29e98b94.png

5 kommentarer

 • Hanne Agnete Svanhild Juhl

  castor olie gør det samme , men koster kun 70kr for 250ml (det amerikansk olie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annawurtz

  Tine: Jeg har købt det i Magasin til 950 kr, så vidt jeg husker. Kunne godt forestille mig at det kunne findes billigere på nettet! :)

  Camilla, Mette: Ja, det er vildt! Og før/efter billeder gør bestemt en forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tineborgbjerg

  Det må prøves :) hvor har du købt det henne? Og hvad er prisen? Synes det er meget svingende når man søger nettet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det var satans! Jeg ville aldrig have troet på det, hvis jeg ikke have set før-efter billedet. Shit, så skal man til at bruge penge på det – for nej, det er jo ikke helt billigt, men bestemt pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var dog fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Air Max 1 / New in