InstaCPH

Goodiebox #4

 photo IMG_2109_zpsab54e0de.jpg

Aprilpakken fra Goodiebox. Konceptet hvor du tilmelder dig (eller en du kan li’) et abonnement, hvor der hver måned kommer en ny pakke med posten. Tanken er at skabe mulighed for at se, dufte og prøve en række håndplukkede skønheds- og livsstilsprodukter fra forskellige brands. Det er lidt ligesom at give en gave og lidt ekstra forkælelse til sig selv hver måned – pakken er nemlig fyldt med nye sager fra gang til gang, og når man så ikke kender indholdet, er det smadder hyggeligt at sidde og åbne den fintindpakkede boks.
Samtidig er det en rigtig god måde at få afprøvet nye produkter, du måske ikke havde taget fat i ellers!
I den her omgang fik jeg f.x. afprøvet nogle hårprodukter jeg normalt ikke ville have købt, samtidig med at jeg, som aldrig lægger særlig meget øjenmake-up, så mig nødsaget til at prøve øjenskyggen fra Dr. Hauschka, samt lidt forskellige nye dufte.
I kan tilmelde jer Goodiebox på deres hjemmeside her.

 

 

 

1 kommentar

  • Cecilie

    Sjovt, du fik en øjenskygge fra Dr. Hauschka – jeg fik en pudder :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaCPH