Dip dye

Fashion flea – kig forbi!

1

Jeg vil lige minde jer om at arrangementet Trendsales <3 Fashion Flea Aarhus bliver afholdt i morgen, lørdag, mellem 10-16. Centralværkstedet, som ligger blot to minutters gang fra Bruuns Galleri og Banegården, danner rammerne for dagen. Jeg selv og omkring 100 andre piger, står og sælger ud af tøj, sko, tasker og andre lækre sager. Jeg skal selv have ryddet ud i garderoben, så flere af de ting der er blevet efterspurgt her på bloggen, bliver sat til salg i morgen.
Jeg ville blive glad hvis I kiggede forbi, hilste på, gjorde et kup og bakkede op om arrangementet.
God fredag aften og jeg håber at vi ses!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dip dye