Festival inspiration 2012

DIY | Deminbuksedragt

Photobucket

Lige et sidste touch på udvalget af festival-essentials inden vi tager afsted. Buksedragten – uden tvivl en af de rareste ting man kan rende rundt i om sommeren. De er løse, bekvemte og så ser de ret fine ud. De kan både bruges til en fin blomstret sommertop, men også til et mere råt look med en masse smykker. Om vinteren kan man smide et par strømpebukser og en strik under og så er den stadig fin.
De kan oftest findes i genbrugsbutikker, aflagt af en tidligere håndværker eller lignende.
Denne buksedragt så oprindeligt sådan her ud. Jeg har klippet den i min foretrukne længde og foldet benene op til shorts. Du kan også lave slid med sandpapir og lave trevler i bunden, ligesom jeg har gjort på et par shorts i indlægget her.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival inspiration 2012