New in | Anne Sofie Madsen mask dress

Weekend

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lidt billeder fra en aften i weekenden. Hyggede med en flok venner og veninder, blandt andet Emma og Sofie som også blogger. Jeg synes at sommerferien tager hårdt fat – vi går vitterligt for meget ud. Jeg kan mærke hvordan min krop ikke rigtig vil mere, og hvordan aftenerne bare bliver blandet mere og mere sammen. Når vi så rejser til Spanien på søndag, får det også en pause – det er måske godt nok.
Som I kan se havde jeg den nye kjole på i byen den her aften – jeg kigger en med et par detaljebilleder senere. Jeg håber at I alle sammen har haft en dejlig weekend og er klar til en ny uge.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in | Anne Sofie Madsen mask dress