"Alt-du-skal-bruge-efter-træning-i-en-shake"-shake

Instagram på det seneste #3

Photobucket
Photobucket
Photobucket

En lille update herfra, både i billeder og tekst. Som I kan se, er jeg overaktiv på instagram – I kan følge med annawurtz og få daglige opdateringer.

Som jeg har nævnt er jeg gået på sommerferie og nyder det i fulde drag. Jeg formår dog stadig at have gang i tusind ting på en gang. Jeg bruger blandt andet de her dage på at hjælpe min far med at sætte vores båd i stand – jeg bruger altså det meste af tiden på at hjælpe ham med at rode rundt i en motor, og hvis jeg ikke er der, har jeg travlt med arbejdet.
Selvfølgelig er der også blevet tid til flere blogrelaterede aktiviteter – f.eks. er jeg ved at sortere ud i min garderobe og kommer til at sætte meget af det til salg her på bloggen, samt til Fashion Flea i september. Og som I kan se på billederne, er der også blevet meget mere tid til familien, veninderne, samt by- og cafeture med god samvittighed.

Jeg vil i gang med dagen – ha’ det godt så længe alle sammen.

7 kommentarer

 • Trine89

  Hej Anna :)
  Jeg har i lang tid læst om de her Acai Berry Thin tabeletter. Der skal hjælpe stofskiftet godt på vej med kompineret motion og kost. Kender du til disse tabeletter ? Har så svært ved at læse mig frem til om det er et reelt produkt. Har du eventuelt selv prøvet dem eller kender du til andet der kan hjælpe mig på vej?I

  Håber du kan hjælpe mig.
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annawurtz

   Trine: Jeg har aldrig hørt om dem, men jeg tror generelt ikke på slankemidler. Jeg tror på kosttilskud som tilfører kroppen særlige former for næring – fx. proteinpulver, spirulina, m.v. Det handler om at kroppen får et optimalt indtag, som sikrer at du kan komme godt igennem træning, restitution og diverse fysiologiske processer. Produkter som hedder noget som “thin” kan tit indikere at du taber dig, ved at tage dem, hvilket sælger utrolig godt. Så tjek ingredienslisten – er der noget du ikke kan få igennem din normale kost? Hvis det skal have nogen indflydelse på dit stofskifte, skal det indholde en sammensætning af b-vitaminer, men hvis du allerede får det igennem f.x. kød, er det meningsløst, da b-vitaminer er vandopløselige og derfor blot bliver skyllet ud af kroppen igen, hvis du allerede får nok. Håber det giver mening :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • annawurtz

  Line: … og resten af opskrifterne er på vej :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annawurtz

  Line: Frugtsalaten finder du her: http://annawurtz.com/2011/09/verdens-bedste-frugtsalat-eller-i-hvert-fald-en-af-dem/ – erstat chokoladen med gojibær og tilsæt i øvrigt hørfrø (har lavet en lille opgradering siden indlægget)

  Louise Mathilde: De er også super fine – de sættes muligvis til salg på salgsbloggen her i sensommeren, da jeg efterhånden har for mange der ligner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisemathilde

  årh, ville dø for de topshop sko! – er en sucker for heels, og du er så god til at finde dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser hyggeligt ud! :-)

  http://www.thejuliemitzie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ser skønt ud :)

  Ligger du ikke opskrift ud på bollerne, muffins og det der er i den skål i nederste venstre hjørne? Elsker dine opskrifter :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Alt-du-skal-bruge-efter-træning-i-en-shake"-shake