210412

New in | 3 fra Topshop

UdennavnPhotobucket

Jeg fik de her tre med mig hjem, som gave fra Topshop til Bloggerstylearrangementet i fredags. Jeg er så glad for hver af dem!
T-shirten bliver rigtig fin til et par denimjeans og sandaler, på festival til sommer – jeg er vild med kombinationen af de blå og lilla farver, som står i kontrast til det hvide stykke ved armene, og så er jeg i øvrigt vild med dyreprint. Den hvide strik er en rigtig god basic til garderoben, idet den passer til stort set alt og der ud over er den rigtig behagelig at have på. Og så er der den fine hvide skjorte, som falder utroligt fint. Den er åben på ryggen, så der sker lidt mere, men den er stadig elegant – den bliver alletiders til fest og middagsarrangementer. Det er nye varer, så de findes stadig i butikken. Jeg viser jer dem på snarest!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210412