Ryd ud i din garderobe

New in | Vintage top

Jeg har en ting for vintage og second hand. Den der unikhed – ingen andre har det her stykke tøj. Tøjet har en historie – det er ikke bare shippet i en papkasse fra Japan. Jeg var på rundtur i mine yndlings vintage og secondhand butikker i Århus her forleden dag, og jeg kom hjem med denne yndighed. Jeg er normalt ikke til masser af smånips, men den her er anderledes. De små metalstykker, bølgede stofstykker, pailletter og perler der er syet på trøjen, er matte i stedet for skinnende, som de oftest er i dag. Det giver det et mere nedtoner og sofistikeret look. Og så er jeg generelt fan af tøj, der er så meget liv i, at man ikke behøver at style det yderligere.
Desuden elsker jeg den smukke bølgede krave, som på alle måder komplimenterer hals og kraveben. Helt igennem feminin – jeg glæder mig virkelig til at få den på her i julen.

14 kommentarer

 • Jeg laver et indlæg om second hand shopping i morgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Da jeg skal til Århus i weekenden, kunne jeg rigtig godt tænke mig at besøge nogle secondhand butikker og sådan. Kan du linke et par adresse eller noget? Det ville være super dejligt :)Jeg er forresten helt vild med din blog. Keep on the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna og Joanna: Tak for de søde ord! Stine: Bloglovin har drillet lidt de sidste par dage. Det ser ud til at det virker igen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej AnnaJeg er lige kommet forbi din blog og er helt vild med den, men jeg kan ikke følge dig på bloglovin ?Når jeg prøver beder min mobil mig om at downloade bloglovin app'en, men den har jeg allerede…Ville bare gøre dig opmærksom på det, hvis andre nu har samme problem.Keep up the good work :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna.Vil bare lige kigge forbi og sige jeg er helt vild med din blog :-)/Joanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare super smuk! Hold da op :-)Din blog er super fed, no wonder at du ligger nr. 1 på Up and Coming på bloglovin' – velfortjent! Følger dig med det samme. Håber du vil kigge forbi!http://justbayswater.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne lave et indlæg om secondhand/vintage shopping i Århus – det er rart med lidt inspiration til hvad mine indlæg kunne handle om. Den 'unikhed' jeg taler om, er mere baseret på at det ikke er noget du kan finde masseproduceret i flere størrelser og farver i det samme lokalområde. Så jo, jeg synes stadig den er unik, for jeg møder næppe en pige der render rundt i en magen til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hehe – selvom du har købt den i en secondhand butik, er den jo også blevet produceret på et tidspunkt, så så unik er den vidst heller ikke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bakker op om de andres idé om, at du laver et indlæg med dine yndlings genbrugsbutikker i Aarhus og omegn. Det kunne være super lækkert :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig sød! Og anderledes. Kig evt. forbi min blog: dailygoodfortune.dk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  vil du lave et oplæg om dine farvorit genbrugsbutikker i århus?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvilke butikker er dine yndlings mht. secondhand og vintage i Århus?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super smuk! Jeg vil forresten lige fortælle dig, at Kia fra Fierce og Fattig har lavet et fint indlæg om et af dine outifts og din blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ryd ud i din garderobe