New in // Støvler

Yndlingsduftene

Mange piger kender det sikkert. Det der med at have forskellige dufte, til forskellige lejligheder. De sidste par år, har mine to favoritter været Diors Miss Dior Chérie og Viktor Rolfs Flowerbomb – de er begge rigtig sukkersøde, sådan som jeg synes de skal være, men på hver deres måde. Først og fremmest er de ikke søde på den der “ad, den lugter billigt” måde. De dufter begge sofistikeret (ja, det kan en parfume godt). 
Diors bruger jeg til “finere” arrangementer, da den er lidt mere damet, imens Flowerbomb kommer i brug til hverdag. Det jeg elsker ved dem begge, er at de er meget ungdommelige. Jeg kan ikke fordrage bitter (læs: voksen) parfume, rynkerne kommer tids nok, man behøver ikke også dufte af ældre dame. 
Hvis du går og leder efter inspiration til en ny duft, kan jeg varmt anbefale at du stikker næsen forbi dem begge, da jeg sjældent møder piger der ikke er helt vilde med enten den ene eller den anden. Kan I anbefale en god parfume?

1 kommentar

  • Anonymous

    Marc Jacobs – Daisy, og DKNY – Fresh Blossom. Mmm :-) dejlige friske dufte! – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Støvler