August

Neglelak – min yndlings for tiden

Jeg er kæmpe fan af pæne og velplejede negle. Farver, mønstre og glitter kan også se rigtig pænt ud, til visse lejligheder, men jeg har nu engang også brug for noget neutralt fra den ene gang til den anden. Jeg er derfor blevet mere eller mindre afhængig af H&M’s (ja, H&M – hvis make-up produkter jeg ellers ikke er tilhænger af) neglelak “Pink Mist”. Den får efter to lag en fantastisk, smuk nude farve, som giver neglene et pænt, jævnt og velplejet look – som passer til alle lejligheder, så du ikke behøver at skifte neglelak, bare fordi du skifter look. Jeg er fan.

1 kommentar

  • Sophie

    super godt tip!!! jeg bruger en fra essie der ligner lidt, men den er ret dyr at bruge til hver dag. Dejligt med et mere økonomisk alternativ.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August