Efterårsfavoritter | Accessories

300911

Sandaler – Malene Birger, taske – Miu miu, Sweat – H&M, solbriller – Ray ban

Okay, jeg går i sandaler i slutningen af september – dette er officielt for skørt. Det ændrer dog ikke på det faktum at Århus har været præget af en fantastisk stemning på denne smukke (sene sensommer-) dag. Jeg var til en spændende foredrag i morges, og så har jeg ellers brugt dagen på at sidde nede ved åen med to veninder og drikke kaffe i solen. Sikke en fantastisk start på weekenden.
Dagens look – sandaler og solbriller. Jeg ryddede op i mine sko her forleden og opdagede at jeg slet ikke har haft mine yndlingssandaler på i år – jeg har bare tænkt at det endnu var for koldt, og at jeg måtte vente til sommereren kom (sådan rigtigt), hvilket jo aldrig rigtig skete. Så jeg ser den her uge som en sidste mulighed for at føle sig sommerlig.
I aften står den på hjemmelavet lektiecafé med min roomie, her i lejligheden. Studiet presser på hos os begge to, så det er jo godt at vi kan begrave os i bøger og være sørgelige sammen, på sådan en fredag aften. God weekend til jer.

7 kommentarer

 • Det er ikke trend – det er den mere "almindelige" afdeling, som jeg aldrig kan huske hvad hedder. Ellers har jeg set en fuldstændig magen til nede i Moss Copenhagen på Nørre alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er strikken fra H&M's trend afdeling eller? :) Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 1: Det varmer utrolig meget med sådan en kommentar. Tusind tak! Du kan få svar på alle spørgsmål omkring mit hår i dette indlæg:http://annawrtz.blogspot.com/2011/08/mit-har.htmlAnonym 2: Det er ikke særlig længe siden. Jeg købte den i H&M på Lilletorv. Og det er mig der takker, for at I læser med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  er det for nylig, du har købt den sorte striktrøje? og er den købt i en af århus' h&m'er? :)tak for en god blog – bliv endelig ved med det gode arbejde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Anna. Du har virkelig en fin blog! Vil faktisk gå så langt som at sige at du er min nye yndlings blogger, og det siger ellers ikke så lidt, da jeg nok følger 25 blogge, hver dag :) Jeg synes du er så smuk, og elsker din stil.Vil også høre hvilket mærke dine extensions er, og hvor længe de holder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået den af min far for mange, mange år siden, så jeg ved ikke engang hvad den har kostet.www.miumiu.com/en/DK/e-store/dep/handbags – her kan du se de tasker de laver i dag. Hvis du vil finde en der ligner en lille smule kan du evt. tage et kig forbi Marc Jacobs, fx her: http://www.marcjacobs.com/marc-by-marc-jacobs/womens/bags/m3112011/house-of-marc-by-marc-jacobs-hobo#?p=1&s=27

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er din miu miu taske fra og hvad koster den ca? :-) så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsfavoritter | Accessories