Dagens

Yndlings fund

Normalt ville jeg aldrig lede i min fars gemmer efter mode, men voila, hvad dukker op? Et par originale Bausch & Lomb Rayban solbriller, i helt fin stand. De har sikkert ikke været i brug siden 80’erne, så nu skal de have deres velfortjente comeback. Mere lir til Skanderborg.
Det jeg normalt finder i min fars kælder, er som regel fine ting til indretning. Malerier, spejle, gamle LP’er og antikke møbler. Fx. maleriet nedenfor som hænger i vores køkken, malet af Lars H. U. G. og det antikke guldspejl, som hænger på min roommates værelse. Jeg elsker den slags indretning – det er unikt. Det er om at få rodet sine forældres ting godt og grundigt igennem, der gemmer sig ofte små skatte.

1 kommentar

  • Hejsa… Faldt lige over dit indlæg – Vores fædre har åbentbart ens smag, jeg har også arvet hans oldies af RB;-) Nøjagtig samme model. God sommer til dig smukke. Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens