Colorful clutches

Sommerferie – so close, yet so far.

Det her er hvad jeg har stirret på de sidste … ja, jeg ved ikke hvor mange dage. Kun afbrudt af overspringshandlinger som internetshopping, facebook, lidt blogging og kaffe. Min krop skriger af koffeinforgiftning og dæmrer af nervøsitet, og en grad af irritation over de mange “SOMMERFERIE”-opdateringer på facebook (som om jeg ikke selv laver en i morgen). Om mindre end et døgn, sidder jeg og er færdigt med andet år på læreruddannelsen og skænker ikke gårdagens nervøsitet en eneste tanke. Hold op hvor bliver det godt! Min kæreste, min blog, min familie, mine veninder, min krop, min festlyst og min garderobe skal have SÅ meget kærlighed fra i morgen af – og motivationen stiger da også en tand, når man tænker på hvad der venter efter eksamen; grillaften onsdag, fødselsdag torsdag, fest i Universitetsparken fredag (som ingen fornuftige århusianske studerende vil gå glip af), strandfest lørdag (hvis vejret bliver til det) og så Spanien på søndag. ÅH – lad dog tiden gå lidt hurtigere og lad de 20 min i morgen forløbe smertefrit. Tak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colorful clutches